Условия за Ползване

Общи Условия:

Настоящите условия определят правилата за ползване на сайтът TopPochivki.com и се явяват споразумение между ЕС ЕФ Груп ЕООД и вас като потребител. Моля прочетете внимателно публикуваните по-долу правила и условия. Достъпването до сайта ви обвързва с тези правила и условия. В случай че не сте съгласни с тези правила и условия за ползване, моля да не използвате нашия уебсайт.

TopPochivki.com е сайт, който събира и публикува офертите от сайтовете за колективно пазаруване и тур оператори. Нашата цел е да ви предложим възможно най-много Изгодни оферти за почивки като покрием максимално много градове в България. TopPochivki.com сам по себе си не е сайт за колективно пазаруване, а е агрегатор на оферти за почивки от сайтове за туристически услуги. За това ние не носим отговорност за верността на информацията, която извличаме и публикуваме на TopPochivki.com. Нашият съвет е, когато харесате дадена оферта и посетите сайта, който я предлага, да се запознаете с правилата и условията за ползване на посетеният от вас сайт за почивки и туристически услуги. При проблеми възникнали при закупуването на продукти от въпросните сайтове за колективно пазаруване и туристически услуги, моля обръщайте се към тях или с доставчика на продукта.

На сайтът TopPochivki.com не се извършват разплащания. Ние предоставяме единствено информация за актуални оферти от сайтовете за колективно пазаруване и предоставяме връзки към конкретните оферти. Нашата цел е да улесним Вас като потребител, да изберете по-лесно и бързо най-подходящата за вас почивка сред богатият избор от публикувани оферти за почивки и екскурзии в Интернет.

Публикуваната информация на TopPochivki.com е собственост на съответният сайт за колективно пазаруване или туристическа дейност, от който е взета. Това включва всички снимки, текстове, ценова информация и други.

Настоящите условия за ползване могат да бъдат променяни без предизвестие. Ваше задължение е да проверявате периодично условията за ползване за извършени промени по тях. Всички промени по условията за ползване влизат в сила от датата им на публикуване в сайта TopPochivki.com, като с всяко последващо ваше посещение вие приемате новите условия за ползване на сайта.

Дата 15.10.2015г.